Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Naime, kako navodi spomenuti medij, uzrok takvog Charlesovog postupka bila je Harryjeva supruga, 

38-godišnja Meghan Markle koja je, prema riječima izvora, izludila 71-godišnjeg princa svojim neprekidnim žalbama koje su ga na kraju natjerale da pozove Harryja na razgovor.  Za vrijeme razgovora, dvojac se posvađao, a u jeku rasprave Charles je 35-godišnjem princu otkrio kako on opće nije njegov sin.Također, prema navodima Globea, britanski je prijestolonasljednik potom ispričao Harryju kako je odnos između njega i preminule prince Diane zahladio odmah nakon rođenja 37-godišnjeg princa Williama te kako je Diana u braku bila nevjerna. Charles je rekao i kako je oduvijek znao da Harry nije njegov biološki sin, ali kako isto nije otkrio u javnosti jer nije želio da ovaj izgubi sve povlastice koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko porijeklo, objasnio je izvor za tabloid te dodao da 71-godišnjak nije želio otkriti Harryju tko mu je zapravo pravi otac.

Inače, iako službene potvrde za ove tvrdnje nema, Globe je i ovaj put spomenuo kako bi otac princa Harryja mogao biti 62-godišnji bivši britanski časnik, James Hewitt, koji je aferu s princezom Dianom imao još za vrijeme njezinog braka s princom Charlesom, a s 35-godišnjim princem dijeli i prepoznatljivu narančastu boju kose. Međutim, u jednom od intervjua, James je negirao tvrdnje da je on Harryjev otac objasnivši kako se u vezu s preminulom princezom upustio tek nakon Harryjeva rođenja.       slobodna-bosna.ba