Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

„Potrebu da `očistiš` šefa, možeš uraditi tako što ćeš mu još jednom olizati"  Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine,
a danas zastupnik u Parlamentu BiH Dragan Mektić žestoko je odgovorio Peri Simiću, savjetniku člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Mektić je na društvenim mrežama žestoko uzvratio Simiću. Podsjetimo, Pero Simić je optužio Dragana Mektića za, kako je rekao, laž su članovi "Srpske časti" iz Republike Srpske, po nalogu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, učestvovale na protestima u Beogradu i bili najagresivniji, pravdajući to „katastrofalnim rejtingom  SDS-a, podstaknutim od Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH“, piše „Slobodna Bosna“.
 
Simić, je pored ostalog, u beogradskom listu „Danas“, naveo da je supruga direktora OSA-e Osmana Mehmedagića, Amela Šehović Mehmedagić, prošle godine na svom Facebook profilu objavila fotografiju sa tadašnjim ministrom sigurnosti BiH Draganom Mektićem, koja je nastala u dvorištu jedne zapadne ambasade u Sarajevu. Dodikovom savjetniku Simiću zasmetalo je što je Mehmedagićeva supruga iznad fotografije napisala: "Mektić kralj". „Da, slikao sam se sa dotičnom gospođom za razliku od tebe koga ozbiljna dama, koja imalo drži do sebe ne bi dotakla ni `govnjivom` motkom. Potrebu da `očistiš` šefa možeš uraditi tako što ćeš mu još jednom olizati guzicu“, poručio je Mektić Simiću.
slobodna-bosna.ba