Ahmetović je funkciju izvjestitelja Bundestaga za zapadni Balkan preuzeo od još jednog socijaldemokratskog političara,

U organizaciji Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica i Islamske zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike, za 4. decembar najavljen je ispraćaj u penziju imama Ismeta ef. Zejnelovića,

U javnosti je ovih dana odjeknula vijest da je firma “Novi Žitopromet” iz Bijeljine prodata kompaniji “Kutjevo Vinarija” iz Hrvatske.  Vlasnik firme “Kutjevo Vinarija” je Enver Moralić.

Ženska nogometna seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine 9. i 13. aprila odigrat će prijateljske utakmice sa selekcijama Albanije i Mađarske.

Žudnjja za određenim namirnicama ponekad nije vezana samo uz osjećaj gladi. To može ukazivati na probleme u vašoj prehrani 

Mala setnja Krajinom od Kljuca Sanskoga Mosta do Kozarca i Kozarackoga teferica.

 

 

 

Borislav Bojić se žalio da njegova porodica trpi pritiske od aktuelne vlasti Republike Srpske

Kadetska selekcija Bosne i Hercegovine danas je u Tuzli pobijedila odgovarajuću reprezentaciju Hrvatske rezultatom 1:0, što je drugi trijumf mladih Zmajeva protiv Vatrenih u razmaku od tri dana.Selektor naše reprezentacije Sakib Malkočević iskoristio je današnju utakmicu da provjeri veći broj kandidata za državni tim.

Zagrebački muftija i predsjednik Mešihata islamske vjerske zajednice u Republici Hrvatskoj dr. Aziz efendija Hasanović komentirao je za N1 televiziju stravične događaje koji su potresli Francusku, ali i čitav svijet. To je šokantna situacija za jednu uljuđenu državu poput Francuske. To me osobno, kao čovjeka i građanina Europe, zgrozilo.

Tko je online

Trenutno 246 guests i no members online

Najnovije vijesti

Domaca Kuhinja