„Osuda društva može dovesti pojedinca u situaciju da naglo prestane koristiti određene štetne stvari, što će po automatizmu izazvati inhibiciju aktivnosti.  

Izlaganje niskim temperaturama u hladno zimsko vrijeme može uzrokovati štetne posljedice na zdravlje te dovesti do nastanka povreda (ozeblina,

Poznato je da je mlijeko i te kako zdravo za kosti, ali je manje poznato da postoje brojni benefiti ako ga popijete pred spavanje. 

Sir i zubi se slažu kao kruh i pekmez, pa se možda pitate koju vrstu sira odabrati. 

Većini je poznato da se, usprkos trudu uloženom u zdravu prehranu i tjelesnu aktivnost, redovito pojavljuju žudnje za nutritivno slabijim namirnicama,

Postoje trenuci, poput trudnoće, kada je neizbježno stalno trčanje na toalet, ali što ako je kod vas baš suprotna situacija i vrlo ste rijetko na toaletu?  

Ukoliko se ne pojavi novi soj koji bi bio sposoban izbjeći imunitet ljudi, pandemija bi ubrzo mogla prijeći u endemiju, tvrde stručnjaci. 

Disanje je radnja o kojoj najčešće ne razmišljamo - jednostavno dišemo. Disanje je radnja koja se izvodi i voljno i nesvjesno, a kontroliraju ga dvije različite skupine živaca. Jedna skupina pripada voljnom sustavu, a druga nevoljnom, tzv. autonomnom.

Postoji osam vitamina B koji se zajednički nazivaju B kompleks. S ciljem da ostanemo zdravi,

"Moždana magla" koju su neki pacijenti prijavili kao posljedicu dugog covida pokazuje golemu sličnost sa stanjem u medicini poznatim kao "kemo mozak",

Mišljenje da je nikotin najštetniji sastojak cigarete traje toliko dugo i tako je uvriježeno,

Koliko god se trudili biti umjereni u jelu i piću te paziti na ono što jedemo,

Kada postanete roditelji, zimski period vam više odjednom nije tako čaroban i dražestan kao nekad.

Tko je online

Trenutno 303 guests i no members online

Najnovije vijesti

Domaca Kuhinja