Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

 
 
 
 
DOBOJ - Policija traga za prevarantom ili više njih koji su pri kupovini nafte prevarili tri osobe iz Doboja i Modriče za oko 4.000 maraka. 
Naime Policijskoj stanici Modriča, juče je prijavljeno da su dva oštećena lica stupila u kontakt sa nepoznatom osobom koja se predstavila kao „Miralem iz Modriče“ radi kupovine nafte. On je od jedne osobe uzeo 1.000 KM  za kupovinu 1.000 litara nafte a od druge 1.500 KM za kupovinu 1.500 litara nafte. Rekao im je da po naftu dođu pred Rafineriju ulja u Modriči a kada su došli pred Rafineriju nafte nisu zatekli prevaranta.
 
"Podsjećamo da je Policijskoj stanici Doboj 1, 7. aprila prijavljeno  da je oštećeno lice sa područja grada Doboja, dvojici nepoznatih lica koja su se predstavila da rade u  Rafineriji ulja u Modriči dalo 1.400 KM za kupovinu  regresirane nafte, a da mu isti nisu isporučili dogovorenu količinu", naveli su iz policije. Policijska uprava Doboj apeluje na građane da budu oprezni prilikom ovakvih vidova kupovine, te ovom prilikom pozivamo iste ako su prevareni na ovaj ili sličan način da to prijave policiji.  nezavisne.com